Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2.0 ТС не пали всеки ден.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 2.0 ТС не пали всеки ден.

Значи проблема е, че колата ако запали си върви няма проблеми, но като се паркира и на другия ден не пали, а на по следващия може да запали. После пак същата работа, веднъж запали на дърпане, но на следващия не пали на дърпане. Случвало се е и да се кара и на следващия ден да запали без проблем. Няма никакъв фактор който да се повтаря и да е критерий освен, че не е палена и е на студен двигател.
    Не са свещи не е и задавена диагностика е правена, но не отркиват проблек и казаха, че може да е от имобилайзера.
    Ако някой е имал такъв шантъв проблем моля да помага
    Мерси предварително.
    п.п. Ако се сетя още нещо ще допълня.

палене

Това, че пали на дърпане значи, че дава на контакт и светят лампите по таблото, така ли? А иска ли да завърти стартера като на празно с ключа, или не иска?
    Alfa 156 2.0 - ех,
    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
      Това, че пали на дърпане значи, че дава на контакт и светят лампите по таблото, така ли? А иска ли да завърти стартера като на празно с ключа, или не иска?
      Значи върти стартера на място, но не пали.
      А на дърпане да на контакт и малко дърпане и запали, а след няколко дни пак пробвахме и не искаше на дърпане.

Comment

Така следващият път,когато не иска да запали я закачи на диагностика може да е,както стана при мен виж тая тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71610 ...
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Датчика на ХОЛ(Датчик на коляновия вал) и аз изпатих така,но при мен беше скъсан кабела на буксата от корозия!!! минах Тънко Успех
          Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
          Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Working...
          X